Innovation2Business member of SharingTo 

het platform voor u als ZZP-er of Freelancer.

Wij zijn er om u persoonlijk en zakelijk te laten groeien en langdurig succesvol te laten zijn.

 

 

Bent u op zoek naar een nieuwe opdracht?

 

Hoewel ze zeggen “tijd is geld” is het probleem dat tijd niet is terug te winnen. Een van de moeilijkheden waar u als ZZP’er of freelancer tegen aanloopt, is vinden van opdracht. Dit kost veel tijd en die besteedt u natuurlijk liever in werk of vrije tijd.

 Het bijhouden van kennis en het verwerven van opdrachten kost tijd en geld. Leg met de eigen roadmap uw doelstellingen vast bij de opdracht en gebruik het community platform voor het verkrijgen van kennis en het verkrijgen van nieuwe opdrachten. 

Daarnaast faciliteert I2B middels het View360 platform(ERP systeem), het snel en gestructureerd vinden van opdrachtgevers en het certificeren en trainen, waaraan veel opdrachtgevers waarden en eisen stellen. Daarbij is de vraag: waar vind ik de opleidingen en is het eigenlijk wel de moeite waard? Dit kan prijzig zijn en veel geld en tijdsinvesteringen kosten! 

Om op deze vragen antwoord te geven het volgende:

Middels onze Academy en ons ERP (Enterprice Resource en Planning) systeem biedt I2B gecertificeerd, op uw tempo, met begeleiding en tegen minimale kosten uw dienstverlening zo in te richten dat zij voldoet aan eisen van de opdrachtgever.

 Als laatste biedt I2B, als het gaat om kennis en kwaliteit, een netwerk en partners op ons community platform, waardoor je opdrachten niet hoeft af te wijzen en eventueel in gemeenschappelijkheid of ondersteunt, kunt oppakken.

 

 

Freelancer

Wilt u meer weten over ons aanbod?