Hoe komt het zo!

Onze kenniseconomie stelt samenwerking, innovaties en kennisdeling centraal. Vandaag de dag is kennisontwikkeling via  het ‘traditionele’ schoolse systeem niet meer voldoende. We gaan van kennis verwerking naar kennisdeling en dit vraagt aan individu en organisatie nieuwe vormen van samenwerken en interactie.

De gedachten van de founders:

  • Veel mensen accepteren de status quo van hun omstandigheden en besteden minder tijd aan hun passie’s, dromen en nieuwe plannen, dan ze zouden willen. Verplichtingen, tijdgebrek en onvoldoende of de verkeerde scholing staan in de weg. Wij geloven dat het mogelijk is om het leven, werk en passies in harmonie met elkaar te combineren. Wij doen niets liever dan dat mogelijk maken.
  • Wij gaan ervan uit dat leren, ondernemen en innoveren beter gaat en makkelijker vol te houden is, wanneer doelgerichtheid, plezier, succes en passie samengaan. Daarom werken wij bijvoorbeeld vraaggestuurd. Dit betekent dat onze faciliteiten en services optimaal flexibel, modulair, schaalbaar en samenhangend zijn. Onze organisatie kent ook co-creators. Dit zijn de begeleiders die met deelnemers meedenken en meekijken en ervoor zorgen dat de mogelijkheden van het platform benut worden. Co-creators zijn ook de ankers voor onze open, op plezier en meervoudige waardecreatie gerichte cultuur.

 

Wij weten ook dat kennis zich op veel verschillende plaatsen bevindt, zich voortdurend ontwikkeld en door iedereen op unieke wijze wordt toegepast. Ons platform biedt toegang tot een grote diversiteit aan kennisbronnen. Misschien wel belangrijker is dat er systemen en co-creatieve processen zijn ingericht om het combineren, delen en toepassen van kennis makkelijk en veilig te maken; nieuwe kennis te laten ontstaan en te ontsluiten.

Daarom heeft SharingTo…

Samen met wetenschappers en mensen uit de praktijk een open creatie-platform ontwikkeld met ondersteuning van behorende open software tools, onder de naam View360. Hierin staat de mens centraal en wordt hij ontzorgd door nieuwe ideeën bij innovaties die het succes geven.
SharingTo is er voor iedereen: voor persoonlijke ontwikkeling zowel als werknemer, werkgever of mensen die op zoek zijn naar hun eigen toekomst.

Visie
Zowel mens als onderneming moet zich in alle vrijheid kunnen ontwikkelen op zijn eigen wijze, in zijn eigen tempo en op zijn eigen niveau! wat leidt tot excellerende persoonlijke- en organisatiegroei!

Missie:
SharingTo is erop gericht om ieder mens en iedere organisatie, groot en klein, zich verder te kunnen laten ontwikkelen met gebruikmaking van de meest modernste methoden en technieken, bereikbaar voor een ieders portemonnee. Doel hiervan is om met reeds aanwezige kennis en ervaring mensen te motiveren en gezamenlijk te laten innoveren gericht op het bereiken van persoonlijke en zakelijke doelen.

Deze vorm van (Co-) creatie staat garant voor kwaliteit in oplossingen, plezier in leren en werken waarmee continuïteit en succes hand in hand samen gaan. SharingTo introduceert hiermee dat u als bedrijf kun excelleren in uw markt, met uw medewerkers en excellente werkprocessen.

SharingTo biedt haar dienstverlening aan onder een aantal labels waaronder Innovation2Business

Team

Wetenschap

Partners

Team

Ons community platform vormen wij door samenwerking. Inspiratie, vernieuwen en ontwikkelen zit ons in het bloed! Dat doen we samen. Het bestuur stelt zich hier voor:

Gerard Buitelaar

Gerard Buitelaar

Founder & Programme Lead

Steffen Gelms

Steffen Gelms

Co-founder & Academy Lead

Hans Bloemen

Hans Bloemen

Business Excellence Lead

Wetenschap

Wij werken nauw samen met diverse Universiteiten en Hoge Scholen en integreren steeds de laatste inzichten in onze kennisprogramma’s zodat u het beste aangereikt krijgt.

Een aantal experts hebben zich aan Innovation2Business verbonden om mee invulling te geven aan onze methodieken, tools en services.

Prof. em. Felix Janszen

Prof. em. Felix Janszen

Innovatiemanagement

Business Partners

Partner Actal
Partner Actal

MVO Partners

MVO Talentplus

Speciale plaats voor maatschappelijke thema’s

SharingTo heeft bijzondere aandacht voor het behoud en herstel van onze natuurlijke omgeving. Rondom de thema’s Aarde, Water, Energie, Lucht en Bewustzijn leveren wij actief een bijdrage aan het bij elkaar brengen van mensen en initiatieven, het delen van kennis en inzichten. Wij starten ook projecten op eigen titel om invulling te geven aan praktische oplossingen.

Daarnaast ondersteunen wij ideeën en projecten binnen onze community met financiële bijdragen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Deze bedrijven maken gebruik van het Innovation2Business platform.

Partner Actal