News & Gadgets

Nieuwsbrief & Event kalender

 

Nieuwsbrief Editie 1 augustus 2020.
Inschrijven kan middels een klik op de knop hieronder vul uw gegevens en mailadres in en vink aan dat u maandelijks onze nieuwsbrief via E-mail wilt ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste gadgets, events en trainingen.

Ontvang onze nieuwsbrief

NUMMER 01, AUGUSTUS 2020

 

Beste lezers en bekenden die SharingTo een goed hart toe dragen

Daar zijn we dan. Vol trots presenteren we onze nieuwe website. Een “Co-Creatie” proces waarbij we veel hebben geleerd en waarvan we nog veel mogen leren.
Onder het label Innovation2Business member SharingTo  zijn we de markt op! Voor geïnteresseerden: u kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief!
Onze nieuwsbrief informeert u over onze evenementen, nieuwe ontwikkelingen in de markt en onze nieuwe dienstverlening en producten. Periodiek houden we u op de hoogte en komen we bij u terug met slimme, up-to-date ontwikkelingen die voor u het verschil maken!

Training en Informatiebijeenkomst voor Talentplus Venlo

Zoals bij de meesten wel bekend, hebben we een partnerrelatie met Talentplus. Zij zijn een organisatie die HBO of Universitair geschoolde 45+ in een “inbetween situatie”, ondersteunt bij hun zoektocht naar werk. SharingTo zoekt de samenwerking omdat we naast het maatschappelijk belang, ook elkaar kunnen helpen bij het doen van tijdelijke “klussen” als facilitator dan wel deskundige binnen onze Co-Creation activiteiten. Na een aantal proef sessies via de digitale snelweg, heeft er een afsluitende sessie plaatsgevonden met een groep van 5 Talentplussers begin juni. Zij zijn ook degenen die vanaf heden kunnen worden ingezet bij het faciliteren van SharingTo projecten. In de tussentijd hebben alweer 8 personen zich aangemeld voor een nieuwe training.

Wilt u meer weten over deze of andere  trainings- en coachingsbijeenkomsten, neem dan contact op met Hans Bloemen, hij voorziet je graag van meer informatie.

Wie zijn de mensen achter SharingTo

Dagelijks wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van SharingTo. Dit doen we met een heel team en op korte termijn verwachten we de noodzakelijke uitbreidingen van het team!

Het bestuur wordt gevormd door:

  • Gerard Buitelaar; leader Methods2Innovate,
  • Steffen Gelms; leader  Academy,
  • Cees van Gaalen; leader Operational Services en
  • Hans Bloemen, leader Business Development incl Marketing.

Zij worden dagelijks bijgestaan door diverse ervaren collega’s die onder meer de techniek, de productontwikkelingen, de inhoudelijke website voorbereiding en de diverse implementaties begeleiden of adviseren bij diverse verander-, innovatie- of andere kennisvraagstukken. We zullen daar de volgende keer wat breder bij stilstaan.

Organisatiemodel in een schema

Hierbij een organisatiemodel dat in één oogopslag op eenvoudige wijze de organisatie weergeeft:

  

organisatie schema

View360

De afgelopen weken is gestart met het uitrollen van het SharingTo ERP platform. Zo gauw als deze volledig zijn uitgerold, zullen we onze ervaringen met jullie delen.  

Certificering

Iedereen die met View360 van SharingTo wil gaan werken zal een training krijgen om de applicatie te leren kennen en goed te gebruiken. Zodra een gebruiker de training heeft gevolgd krijgt hij toegang, al dan niet aangevuld met verschillende applicaties.

Verregaande samenwerking tussen SharingTo en Inpaqt 

De afgelopen periode is er hard gewerkt om de samenwerking met Prof. dr Felix Janszen van Inpaqt verder vorm te geven. Dit is de basis voor succes waar beide organisaties kunnen profiteren van elkaars expertise en netwerken,

Inpaqt brengt een groot aantal innovatie- en management software producten in de samenwerking, welke geïntegreerd worden met View360. SharingTo zal zich bezighouden met het vermarkten van deze producten als onderdeel van het View360 systeem. 

Co-Creatie

Naast het feit dat we middels een campagne onder Innovation2Business diverse diensten en producten zullen promoten, gaan de ontwikkelingen op het gebied van Co-Creatie natuurlijk gewoon door. Co-Creatie is een methode die door SharingTo warm wordt ondersteund.

Sales & Marketing

Nu de website de lucht in is, is dit natuurlijk het begin van de marktbenadering. Diverse campagnes worden opgestart of zijn al op kleine schaal ingezet.

Zoals:

  • Online campagnes zijn in voorbereiding en zullen zodra de Website in de lucht is

gelanceerd worden . De verwachting is dat mensen bereikt kunnen worden en hun persoonlijke of zakelijke interesse in de oplossingen van SharingTo kenbaar maken. We zullen een aantal bijzondere diensten en producten aanbieden, die al op korte termijn tot excellerende resultaten kunnen leiden.

Onze back office staat klaar om uw reacties te ontvangen, beantwoorden, begeleiden en te verwerken. Deze campagne start zsm.

  • Acquisities naar een aantal grotere opdrachtgevers is gestart. Zij worden vanuit sales & marketing benaderd en bezocht. We hebben het hier met name over het MKB segment. Zij worden benaderd om ons brede aanbod van diensten en producten onder hun aandacht te brengen. 

Nieuwe mensen

Een grote stap is nu gezet en dat vraagt naar vele nieuwe stappen to go!

Voor de invulling van onze sales activiteiten wordt er op dit moment hard gewerkt om nieuwe mensen te interesseren. Indien u iemand kent die hierin geïnteresseerd zou kunnen zijn, laat ons dat dan even weten. Dan nemen wij z.s.m. contact op.

Vragen?

Heb je naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact met ons op!

Loop